Recovery MHC gaat samenwerking aan met First Change

Handen vasthouden

First Change is gevestigd in Terneuzen (Zeeland) en is daar de specialist op het gebied van herstel van verslaving. Recovery MHC is een gespecialiseerde GGZ instelling gericht op verslavingszorg en gevestigd in Abcoude (Utrecht) opgericht door onder meer Najib Amhali, Dave Roelvink en Reda Saleh. First Change is opgericht door Michael Oprins. Hij is zelf in herstel en weet als geen ander hoe een goede behandeling kan leiden tot een succesvol herstel.

Verslaving blijft een groeiend probleem

Verslaving blijft een groeiend probleem in Nederland en niet alleen in de grote steden. Door deze samenwerking kan ondersteuning bij verschillende soorten verslavingen geboden worden aan cliënten in meerdere regio’s in Nederland. Er wordt niet alleen gekeken naar de eventuele verslaving maar ook naar de mogelijke onderliggende oorzaken. Hierdoor krijgt iedere cliënt een herstelprogramma welke het beste past.

Hersteltraject van A tot Z

Recovery MHC was al in staat het gehele hersteltraject van A tot Z te verzorgen, dat betekent intake, detox, behandeling in Nederland of Zuid-Afrika en een intensief nazorgtraject. Door deze samenwerking kan goede hulp ook in Zeeland worden aangeboden. Bij First Change zal een dagbehandeling, nabehandeling en begeleiding naar een klinische behandeling worden aangeboden.

Herstellen van een verslaving doe je niet alleen. Wij bieden je graag professionele hulp. Heb je vragen over het herstel van verslaving bij Recovery Mental Healthcare en wat dit precies inhoudt? Of wil je meer weten over de therapievormen en onze ambulante en klinische behandelingen? Ons multidisciplinaire team van specialisten op het gebied van verslavingszorg beantwoordt ze graag. Je kunt ons bereiken op nummer: 085 – 8200 900 of administratie@recoverymhc.nl.