RecoveryVIP

Programma op maat

Recovery biedt naast haar reguliere programma ook een programma voor mensen die hoge eisen stellen aan discretie, vertrouwelijkheid, kwaliteit en behoud van hun maatschappelijke positie. Ons team levert maatwerk en houdt rekening met de eisen en voorwaarden welke horen bij een verantwoordelijke positie in de maatschappij. Of dit nu media, sport, medisch, zakelijk, bestuurlijk, etc. is. Wij bieden direct  professioneel hulp en advies en houden rekening met alle aspecten, hoe ingewikkeld ook. Ook kunnen wij begeleiden naar specialisten die vertrouwd zijn met de problematiek op medisch, persoonlijk, zakelijk of juridisch gebied.

Onze kliniek en behandeling kan rekening houden met de veeleisende professional. Wij bieden onze cliënten de vrijheid en flexibiliteit om contact te blijven houden met hun professionele netwerk, familie en vrienden. Dit zorgt ervoor dat de overgang en introductie naar een nieuw leven soepel en effectief gaat.

Wij bieden snel, discreet en professioneel hulp en leveren maatwerk op uw verzoek. De behandeling kan in combinatie gaan met uw zorgverzekeraar of kan volledig privaat worden geregeld.

‍Recovery Mental Healthcare kan ondersteuning bieden bij allerlei verslavingen. Samen met jou, jouw naasten en ons team van specialisten kunnen we bepalen welk herstelprogramma het beste bij jou of jouw geliefde of naaste past.

J‍ouw herstel is onze prioriteit. Wij focussen ons op het creëren van een platform waar jij je op je gemak voelt en waar jij opnieuw de balans kunt vinden. Recovery kijkt niet alleen naar de eventuele verslaving maar ook naar de mogelijke onderliggende oorzaken. Iets wat jouw gedragspatronen aanwakkert.

De VIP kliniek van Recovery MHC