Recovery MHC biedt naast klinische en dagbehandeling tevens avondbehandeling. Een intensief interactief programma van twee avonden in de week, acht weken lang.  Aangevuld met nazorg en individuele gesprekken. Wil jij actief werken aan herstel van je verslaving naast je werk dan is een avondbehandeling een ideale keuze. Wij werken volgens de Recovery methode. Intensieve psycho-educatie en bewustwording, aangevuld met zelfwerkzaamheid, ervaring en groepstherapie.

Bij Recovery MHC werken we met een combinatie van psycho-educatie, zelfwerkzaamheid, groepssessies en ervaringswijsheid. Wij besteden aandacht aan wat verslaving is, hoe gedragsverandering bereikt kan worden en hoe om te gaan met zucht/trek. Wij zoeken aansluiting bij het 12-stappenprogramma en de zelfhulpgroepen, streven naar abstinentie waarbij ook gekeken wordt naar verslavingscombinaties (cross-addiction) en onderliggende oorzaken.

We kijken naar het verleden, je levensverhaal, om van te leren. We betrekken je omgeving en je naasten in je herstel. je moet het zelf doen maar niet alleen. We maken gebruik van cognitieve gedragstherapie en de nieuwste psychologische bewezen technieken. We staan stil bij zingeving, controle en verandering.

Clean worden is een enorme prestatie. Maar de behandeling van verslaving stopt niet nadat een persoon met succes een detox heeft gedaan. Zelfhulpgroepen en nazorg is een vorm van doorlopende behandeling  essentieel voor mensen die herstellen van een verslaving.

Hollandse Kade 31391 JD Abcoude

Recovery MHC © 2022 Alle rechten voorbehouden.

Recovery MHC © 2022 Alle rechten voorbehouden.