Recovery biedt naast haar reguliere programma ook een programma voor mensen die hoge eisen stellen aan discretie, vertrouwelijkheid, kwaliteit en behoud van hun maatschappelijke positie. Ons team levert maatwerk en houdt rekening met de eisen en voorwaarden welke horen bij een verantwoordelijke positie in de maatschappij. Of dit nu media, sport, medisch, zakelijk, bestuurlijk, etc. is. Wij bieden direct  professioneel hulp en advies en houden rekening met alle aspecten, hoe ingewikkeld ook. Ook kunnen wij begeleiden naar specialisten die vertrouwd zijn met de problematiek op medisch, persoonlijk, zakelijk of juridisch gebied.

Onze kliniek en behandeling kan rekening houden met de veeleisende professional. Wij bieden onze cliënten de vrijheid en flexibiliteit om contact te blijven houden met hun professionele netwerk, familie en vrienden. Dit zorgt ervoor dat de overgang en introductie naar een nieuw leven soepel en effectief gaat.

Wij bieden snel, discreet en professioneel hulp en leveren maatwerk op uw verzoek. De behandeling kan in combinatie gaan met uw zorgverzekeraar of kan volledig privaat worden geregeld.

De VIP kliniek van Recovery MHC
Hollandse Kade 31391 JD Abcoude

Recovery MHC © 2022 Alle rechten voorbehouden.

Recovery MHC © 2022 Alle rechten voorbehouden.